Veelgeste vragen

Technici zijn afhankelijk van uw wensen beschikbaar op aanvraag.

Ja dit is zeker mogelijk. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat en daarnaast maken we graag een afspraak om langs te komen voor een rondleiding.

Oliva beschikt over een professionele keuken voorzien van alle gemakken. Maak hier zelf gebruik van of neem contact met ons op voor overige catering mogelijkheden.

Het organiseren van evenementen is mogelijk vanaf 50 personen.

Wilt u een evenement organiseren, maar weet u niet waar en hoe? Bij Oliva bent u aan het juiste adres! Uiteraard denken wij ook mee met de invulling van uw evenement. Alle soorten evenementen zijn mogelijk! Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar! Tijd voor een onvergetelijk event!

Ja, voor informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid voor verhuur of het organiseren van evenementen kunt u altijd contact met ons opnemen. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat en daarnaast maken we graag een afspraak om langs te komen voor een rondleiding.

Ben je iets verloren? Wij bewaren alle gevonden voorwerpen zorgvuldig na ieder event. Neem contact met ons op via gevonden@oliva-amsterdam.nl

Met de boot is het mogelijk aan te meren aan de Amstel.

Laden en lossen is mogelijk aan de achterzijde. Het adres is Amstel 80. Tot 11.00 uur ‘s ochtends kan er direct aan de deur gelost worden. Na 11.00 uur is er op 20 meter van de deur een laad en los plek waar u terecht kunt.

Tram 4, 9 en 14 stoppen op het Rembrandtplein. Daarnaast stoppen ook de volgende nachtbussen hier: 335, 357, 359, 361 en 363. Voor actuele updates kan 9292.nl geraadpleegd worden.

In de buurt van Oliva zijn de volgende parkeergarages:

Parkeergarage The Bank (ingang Amstelstraat)
Herengracht 595
Loopafstand ca. 50 meter

Parkeergarage Waterlooplein
Valkenburgstraat 238
Loopafstand ca. 1000 meter

Parkeergarage Stadshuis/Muziektheater
Waterlooplein 28
Loopafstand ca. 750 meter

Er zijn twee ingangen. De eerste is te vinden aan Rembrandtplein 17 aan de kant van het Rembrandtplein. De andere ingang is aan de kant van de Amstel, het adres is Amstel 80.

Je vindt ons aan Rembrandtplein 17 in Amsterdam.

Oliva is voor iedereen toegankelijk aangezien het een gelijkvloers gebouw betreft. Alleen is er geen mindervalidentoilet aanwezig.